wpf91a27c2.png
wp00ac78d6.png
wpaa7bdc40.png
wpa4f509ce.png
wp3ae8d096.png
wp07dab7b0.png
wp59168135.png
wpa2785933.png
wp65f47476_0f.jpg
wp8f55d527_0f.jpg
Den Haag
06 51183825
info@kgl.nl
wp65d31dbc_0f.jpg

Hallo,

 

Ter kennismaking een berichtje van Klaas himself.

 

Al meer dan 20 jaar ben ik geïnteresseerd in licht, geluid en muziek, mijn enthousiasme daarvoor is sindsdien alleen maar gegroeid.

Wat begon als een hobby is in de loop der jaren geprofessionaliseerd, halverwege de jaren negentig is Kamminga Geluid & Licht ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

 

Veel word ik gevraagd voor drive in shows op scholen, bedrijven, bruiloften en dergelijke, met of zonder karaoke. Dit zijn feesten variërend van 50 tot 350 personen.

Ook voor grotere feesten word KGL gevraagd, bijvoorbeeld het terugkerende oudejaarsfeest in Burgum, waar ieder jaar ongeveer 1.500 bezoekers op afkomen.

Factor-E was een houseparty in de Lichtfabriek te Haarlem; met o.a. Deejee's LaidBack Luke en Tom Baker, hier waren ongeveer 600 bezoekers.

Als je verder over de site surft, kun je foto's bekijken van een aantal klussen.

 

Mijn bedrijfje is een eenmanszaak, gericht op verkoop en verhuur van professioneel geluid- en lichtapperatuur. Daarnaast doe ik voor diverse bedrijven freelance werk.

Het is niet altijd feest; ook voor bedrijfspresentaties en vergaderingen word KGL gevraagd om de techniek te verzorgen. Vaak zijn dit klussen waarbij nette kleding vereist is.

Regelmatig wordt bij installatie klussen mijn hulp gevraagd, zo heb ik o.a. geassisteerd bij het installeren van het geluid in het Thialf ijsstadion, Heerenveen.

 

Voor veel bedrijven doe ik veel freelance werk. Zo ben ik in 1993/94 lichttechnicus geweest bij 'de Kast' en bij de 'NCRV Magic Papercliptour'. Vanaf die tijd tourde ik regelmatig mee met de 3FM discoshow.

 

In de jaren heb ik de fijne kneepjes van het vak in de praktijk geleerd.

Heb geen technische school gevolgd maar een horeca opleiding.

Maar ja, het bloed kruipt waar het niet gaan kan en vandaar KGL.

In de loop der jaren een aantal trainingen/cursussen gedaan die van belang zijn:

VCA 1 en 2, BHV, EHBO.

B, C, E rijbewijs met chauffeursdiploma.

 

Tot zover een kleine introductie over wie Klaas is en wat hij kan, mocht je meer willen weten dan hoor ik het graag.

 

Met vriendelijke groeten,    Klaas Kamminga